Bedankt!

Je bent geregistreerd en je gratis e-book is naar je onderweg.

Het kan enkele minuten duren voordat hij aankomt in je mailbox. In de tussentijd heb ik nog een belangrijke boodschap voor je! Wil jij al snel genieten van een optimale gezondheid zonder slaapproblemen en afhankelijk makende medicijnen door enkele aanpassingen aan je leefstijl? Wil jij langer en gezonder leven en zelf de touwtjes in handen hebben zonder die angst om weer wakker te liggen? Ik kan je leren hoe je door inzicht en enkele simpele technieken van je slapeloosheid afkomt zonder zware medicijnen in slechts enkele weken Jij wilt toch ook voorkomen dat je nog langer naar het plafond ligt te staren in plaats van te genieten van een verkwikkende slaap?
  • Heb jij door nachtzweten weer geen oog dichtgedaan?
  • Ben jij bang dat jij je werk niet goed kunt doen nadat je pas om 3 uur je ogen dicht deed?
  • Stond jij vanmorgen met stijve spieren en gewrichten naast je bed alsof je de marathon had gelopen omdat je elk uur van de klok voorbij hebt zien komen?

Ik heb het zelf ook ervaren. Door veel stress was mijn hele hormoonhuishouding in de war en kreeg ik door opvliegers en hartkloppingen al enkele maanden geen fatsoenlijke nachtrust meer. Ik was kapot en dreigde weer in een burn-out te belanden. Wat ik ook probeerde het leek allemaal niet te werken. Tot ik erachter kwam dat er een doeltreffende en makkelijk toe te passen oplossing was en ik binnen 2 dagen weer genoot van een goede nachtrust. Ik wou dat ik die oplossing jaren eerder was tegengekomen omdat ik bij een eerder burn-out afhankelijk was geworden van slaapmedicatie.

Ook jij kunt snel weer leren slapen als een normale slaper waardoor je weer energie krijgt om te werken aan een optimale gezondheid om zo afhankelijkheid aan chronische medicatie te helpen voorkomen.

  • Wist jij dat je in je slaap hersteld van de dag en dat je dan ook de afvalstoffen uit je hersenen worden afgevoerd. (dus geen brain fog)
  • Wist je dat je gevecht tegen je slapenloosheid ervoor zorgt dat je wakker ligt?
  • Wist je dat melatonine en serotonine voornamelijk in de darmen worden aangemaakt?

Ik heb in mijn jaren als apothekersassistent zoveel mensen gezien die afhankelijk zijn geworden van (slaap)medicatie. Door mijn opleiding als OERsterk coach en met mijn medische kennis en eigen ervaringen heb ik genoeg expertise in huis om op een veilige en duurzame manier anderen te begeleiden naar een optimale gezondheid.

Ik bied daarom een coaching traject aan van 2-3 maanden om een persoonlijk plan te maken voor jou! Ik geeft je daarin de handvaten, de kennis, laat je jouw groeimogelijkheden zien en bied oefeningen zodat jij zelf de oplossing, die al in je zit, leert zien en ervaren.

Het aangaan van een duurzaam veranderingsproces kost je vooral aandacht hebben voor jezelf.

Jij mag daarin investeren want alleen door een optimale gezondheid komen je al je talenten tot bloei.

Dit coaching traject is niet bedoeld voor iemand die niet chagrijnig wordt ondanks 3 slapeloze nachten. Maar wel voor vrouwen en mannen die hun talenten t.o.v. haar gezin, werk of sociale leven optimaal willen kunnen inzetten.
Dit is hete enige leefstijl coaching traject op basis van OERsterk die je snel, duurzaam en effectief kan laten zien dat het niet de bedoeling is dat vrouwen zichzelf opofferen en wegcijferen maar dat je mag dienen vanuit een optimale gezondheid en daarbij werkt vanuit een christelijke normen en waarden.
Zelf heb ik veel geïnvesteerd in het opdoen van kennis en vaardigheden om anderen met mijn talenten te kunnen dienen.
Wil jij nog gefrustreerd, met een kort lontje en heb jij nog steeds de neiging om alle stress weg te eten omdat je twijfelt aan je eigen kunnen en daarin doorgaan tot je echt opgebrand bent of geloof je dat ook jouw talenten er zijn om anderen te kunnen helpen en dat je dat het beste kunt doen vanuit een optimale gezondheid?

Maak dan vandaag nog een afspraak met mij!

Lieve groet,

Jacqueline.

Jacqueline Kremers - Oersterk Coach

Persoon introductie