Jacqueline Kremers

Jacqueline Kremers (1971), moeder van 3 volwassen kinderen en ik ben geboren en getogen in Enschede.

Jarenlang heb ik in de apotheek gewerkt als apothekersassistente. Vele jaren met veel plezier en met leuke collega’s.  Toch zag ik daarnaast andere mogelijkheden om de gezondheid van mensen te kunnen bevorderen. Daar ben ik me verder in gaan verdiepen en vanuit die weg  ben ik homeopathie gaan studeren.  

Vooral na een burn-out ben ik verder gaan kijken en heb toen na een persoonlijke kennismaking met homeopathie besloten zelf homeopaat te worden.   

Zo heb ik veel mogen leren en ben ik meer en meer de waarde gaan zien van deze holistische subtiele en duurzame geneeswijze waarin het zelfgenezend vermogen, dat ieder mens van nature bezit, geactiveerd wordt. Daarnaast gebruikt ik mijn achtergrond vanuit de apotheek en de Oersterk coach opleiding (door Drs. Richard de Leth) die ik in 2018-2019 gevolgd heb, en een meerwaarde is voor de totale behandeling. In deze opleiding heb ik veel geleerd over orthomoleculaire leer, voeding, ontspanningstechnieken, kinesiologie en beweging.

Opleidingen:

Hiernaast maak ik deel uit van een intervisiegroep. Zo houd ik contact met collega’s. Dat is niet alleen verplicht maar ook gezellig en zeer leerzaam.

Naast bovengenoemde opleidingen heb ik een aantal relevante nascholingen en cursussen gedaan, zoals:

  • Herstel na COVID-19, behandeling (rest)klachten (Academie voor klassieke homeopathie (2022)
  • Homeopathische tumor therapie (Academie voor klassieke homeopathie (2021 tot 2023)
  • Homeopathie tijdens zwangerschap en bevalling (Academie voor Klassieke Homeopathie, 2021)
  • Med. Jens wurster: de homeopathische behandeling en genezing van kanker en gemetastaseerde tumoren. (2014)

02 / quick setup

We publish a very broad range of fiction and fiction international and books