Jacqueline Kremers

Jacqueline Kremers (1971), moeder van 3 kinderen en ik ben geboren en getogen in Enschede.

Jarenlang heb ik in de apotheek gewerkt als apothekersassistente. Vele jaren met plezier en met leuke collega’s. Maar langzaam is er iets veranderd. Een verandering die begon in mijzelf.

Door een echtscheiding werd ik ineens in een andere werkelijkheid gezet en werd ik me meer bewust van al mijn kunde en mogelijkheden.

Ik had een gezin met 3 toen nog heel jonge kinderen en werd voor mijn gevoel in het diepe gegooid. Vele beslissingen moest ik nemen: Er moest een ander huis gezocht worden, er moest gewerkt worden en er moesten kinderen verzorgd worden. Naast angst en het verdriet van de scheiding leverde het me bewustwording, veerkracht en het vinden van mijn eigen kracht op. Eigenlijk begon ik vanaf toen pas echt te groeien.

 

 

Ik werd me er ook bewust van dat in de 25 jaar dat ik in de apotheek werkte er veel was veranderd. Werken volgens een protocol was de norm geworden. 

Meer zieken, meer medicatie, veel meer medicatie. Wat deden die geneesmiddelen dan? 

Na een burn-out ben ik verder gaan kijken, holistisch, en ben ik de opleiding klassieke homeopathie aan de AVKH te gaan volgen. Dat heb ik 5 jaar gedaan en ontzettend veel geleerd. Ook heb ik daar mijn diploma medische basiskennis gehaald.

Verschillende omstandigheden zoals het plotselinge overlijden van mijn moeder hebben me genoodzaakt daar een pauze in te lassen. 

Die pauze heb ik gebruikt om te reflecteren en om de opleiding OERsterkcoach te volgen. 

Tijdens deze opleiding kwam ik erachter dat ik inmiddels letterlijk ziek werd van mijn werk in de apotheek. 

Mijn lijf gaf me aan dat dit niet meer de juiste weg was voor mij. Ik besloot naar mijn lijf te gaan luisteren. Uit de apotheek weg en de opleiding klassieke homeopathie weer opgestart. 

Ik geloof namelijk dat ons prachtig geschapen lijf ons wat probeert te vertellen als het pijn heeft. Ik geloof dat ziekte een signaal van het lijf is aan ons. En ik denk dat we kunnen leren en groeien van die signalen.

Soms heeft het lichaam net wat ondersteuning nodig en dat is wat ik met homeopathie of met OERsterk coaching aan kan bieden.

Graag  geef ik wat begeleiding of ondersteuning om u inzicht te geven en haalbare doelen te stellen zodat eenieder zijn of haar potentieel ten volle kan gaan benutten.

Dus neem contact met me op. Dat gaan we op zoek naar waar je nu staat, hoe dat komt en waar je naar toe wilt. Zie het als een onderhoudsbeurt van je binnenkant zodat die buitenkant kan stralen.

02 / quick setup

We publish a very broad range of fiction and fiction international and books